Premiär för teaterverkstaden 2012


teaterverkstad på sportlovet


Sportlovsteatern


Teaterverkstad på Sportlovet

Enligt traditionen har Triangelteatern haft teaterverkstad på sportlovet. 14 barn fr ån klass 1 - 6 träffades hela veckan och avslutade med att framföra "Hjälp. Gustav Fasa kommer!" nere i lokalen. Duktiga barn som lärt sig mycket på en vecka.
Nytt för i år var att vi även under eftermiddagen hade verksamhet för högstadiet. Inte lika många men 5 tjejer har deltagit och jobbat med tre scener. En färdigskriven, en som en av tjejerna själv skrivit och en improvisation. De framförde dem på kvällen på Monokroms lajvkväll vilket var modigt och de klarade sig riktigt bra! På lajvkvällen sjöng även vår duktiga singersongwriter Lindis.


Ännu ett stiligt par.


Ett stiligt par.


Långben o Company


Uppspel i Rinkabyholm


Sportlov

Vi har teaterverkstad på sportlovet som vanligt.

Varje vardag hela veckan kl.10.00 - 13.00 kan du som går i minst år 1 komma och deltaga i teaterövningar och dramalekar samt öva in en liten föreställning som vi spelar upp på fredagen kl.14.00
Ävem du som börjat högstadiet kan vara med.

Nytt för i år är att vi mån - torsdag har en särskild teaterverkstad för dig som går på högstadiet. Här måste du gå minst i år 7. Vi kommer jobba med korta texter och improvisationer. Lite av det vi jobbat med kommer vi sedan att spela upp på Monokrom på fredagskvällen.

Alla hjärtans firande!

Fredagen den 10/2 höll våra högstadieungdomar i en alla hjärtansdagfest för lågstadiebarn i Rinkabyholm. En av våra grupper spelade "Långben, Skarpöga o Pösmage" o så höll vi i lekar o disco. Över 100 finklädda barn kom, så det var både lyckat och roligt!

RSS 2.0