Så levde de lyckliga?

27 o 28:e april spelade vi "Så levde de lyckliga?" på Kalmar Teater inför allmänheten.
Det var hur underbart roligt som helst. Det var stor publik båda kvällarna, alla spelade sitt allra bästa, pjäsen är gjord för Kalmar Teater så scenografi och effekter kom helt till sin rätt och vi hade lika roligt som den publiken.
Vilken härlig förställning!!!

atr-Smålands festival i Jönköping

23 -25 april var det amatörteaterfestival i atr-småland.
Vi deltog med 3 spelande grupper samt ytterligare medlemmar som var med och tittade.
Det blev en härlig helg med en massa bra teater. Vi kommer att minnas larmade dörrar som gjorde att vi kom in 1 tim senare än beräknat för att göra vår första insats, yra människor inne i staden efter SM-guld i någon idrottstävling, tre egna premiärer som gick mycket bra, gruppen som åkt ifrån sina scenkläder men redde ut det hela ändå tack vare lån bland en av våra andra gruppers kostymer. Oj, oj, det kunde blivit kaos flera gånger men i stället fixade vi 3 premiärer som alla gick mycket bra.

Det var "Så levde de lyckliga?", vår egenproducerade musikteater, ett sagospel med olika sagofigurer efter deras ordinarie sagors slut. En rolig, galen och härlig föreställning som spelades av vår äldsta ungdoms/vuxengrupp.

"Greve Dracula", suggestiv och spännande historia som bygger på den klassiska berättelsen. Spelades av den äldre ungdomsgruppen som leds av Simon.

"Fusk" , ett nutidsdrama som utspelar sig i ett klassrum. En skolklass med många olika personligheter har blivit inlåsta i klassrummet på studentdagen. De vill ut och fira sin student men läraren har låst in dem, han vill veta vem av dem det är som har fuskat på slutprovet.

Stora applåder till alla som var med på festivalen. Extra plus att vi fick beröm av arrangörerna för att ni dels hade underbara föreställningar och dels skötte er så bra. Bl a städade så bra på logit där vi bodde.

ukm

UngKulturMöts hölls på Monokrom i gårkväll. Av de som gick vidare till länsfinalen var 3 stck medlemmar i Triangelteatern!
O i arrangörsgruppen fanns både Amanda, Hanna, Tove o Katta. Katta var en föredömlig programledare under kvällen medan Amanda var blomsterflicka och Hanna satt i juryn tillsammans med b la Mari o Simon.

De av våra medlemmar som gick vidare var: Anna Sjögren som hade en finfin fotoutställning
                                                                  Alysia Loria som sjöng
                                                                  Amira Zaki som sjöng

Andra som gjorde mycket bra ifrån sig även om de inte gick till final just den här gången var Tina W som sjöng, Madde H som sjöng o spelade gitarr , Emily B som visade teckningar och Tove EE som också visade teckningar. Nu får vi heja för våra medlemmar på länsfinalen.


RSS 2.0