kommande förställning

 

Festival atr Småland

Helgen 4 - 6 april åker vi till Eksjö och deltager i atr Smålands festival med inte mindre än 4 föreställningar.

Två ungdomsgrupper på Kalmar Teater.

Första april gavs två föreställningar samma kväll på Kalmar Teater.
Först var det "En liten saga om lycka" som tidigare visats i Oxhagen och därefter "Den unge Lars i Wexiö skola". Den unge Lars drabbades av det tråkiga att huvudrollsinnehavaren var sjuk. Dock genomfördes föreställningen till full belåtenhet då Olivia hoppade in och tog rollen som Lars. Visserligen med manus i hand men hon skötte det så diskret och snyggt att man nästan glömde det och övriga stöttade upp genom att överta de lite mindre rollerna Olivia egentligen skulle spelat.
Snyggt jobbat av båda grupperna.
Pris för långt medlemskap delades ut till Olivia Brettéus, Emilia Olsson, Hanna Palm och My Friberg. I samband med Mördarnas barns premiär delades priset ut till Ebba Olsson

LÄNK festival

Vi var i väg till Regionteatern i Växjö där vi gav vår föreställning av Mördarnas barn som ingår i projektet LÄNK. Ett projekt där utvalda dramatiker skriver till unga ensembler. Det var en fantastisk helg med fina föreställningar från alla olika  ungdomsensembler och vår egen föreställning är vi mycket nöjda med och fick också mycket beröm för det finstämda och dramatiska spelet.
 

RSS 2.0